Zasnova vogalnega enosobnega apartmaja 32 kvadratnih metrov. m.

Zasnova vogalnega enosobnega apartmaja 32 kvadratnih metrov. m.

Pri oblikovanju enosobno stanovanje 32 kvadratnih metrov. Glavni stanovanjski del je bil razdeljen na dve ločeni coni: zasebni in javni. To je olajšalo prisotnost dveh oken v sobi. Ponovni razvoj je bil zmanjšan na minimum - nekoliko zmanjšalo odpiranje vrat, ki je omogočilo razdelitev območja z veliko garderobo, ki deluje kot stena.

Da bi prihranili pohištvo, je bil naročen v IKEA, glavni poudarek pa je bil premaknjen v svetle dekorativne elemente. To je oranžna kavč v dnevni sobi, turkizne podrobnosti v spalnici in kopalnici, kot tudi velik "šah" črno-bele kletke tla v kopalnici in kuhinji.

Postavitev

postavitev vogalnega enosobnega apartmaja 32 m2. m.

Style

Notranjost enosobnega vogalnega stanovanja je narejena v skandinavskem slogu, vendar z lahkim vzhodnoevropskim naglasom. Bela barva sten, uporaba naravnega lesa in opeke, preproste oblike v pohištvu - vse to je značilno za skandinavski stil.

spalna omara med spalnico in dnevno sobo

Dnevna soba

Kavč v dnevni sobi je nenavadna - blazine ležijo na veliki podlagi škatle. Tako se naenkrat rešita dva problema: organiziran je prostor za prijeten počitek in prostor za shranjevanje potrebnih stvari. Črna stena ob kavču, kot skrilavec, na kateri so napisani nekateri kredni besedi in formule - ekskluzivne ozadje.

Stenski papirji

majhna dnevna soba

Spalnica

Stojalo za kabinet je glavni element notranjosti enosobnega vogalnega stanovanja. Ima kompleksno strukturo in je sestavljena iz petih delov. Dva sta za oblačila, ena je komoda s predali za shranjevanje perila. Nad komolcem je prtljažni oder za televizor, nad njim pa je velika škatla za različne predmete, ki so potrebni v gospodinjstvu. Vsi ti deli so razporejeni v smeri dnevne sobe. 

S sprednje strani je omarica stena, v kateri je majhna niša za knjige in druge majhne stvari. Ta niša zamenja posteljno omarico na eni strani postelje, na drugi strani pa majhno posteljno mizo, ki je pritrjena neposredno na steno - odsotnost noge vam omogoča, da potisnete osmoško, da bi prihranili prostor. Ta vrečka in veliko okroglo ogledalo nad ohišjem spremeni v majhno, a udobno mizo.

spalnica notranjost skupaj z dnevno sobo

oblikovanje majhne spalnice

napis

Kuhinja

Zasnova enosobno stanovanje 32 kvadratnih metrov. m je potekala v dokaj strogem slogu, vendar je tako napolnjena s podrobnostmi, ki dajejo veselo razpoloženje. Kuhinja s "šahovskim" nadstropjem, sijajnim predpasnikom bele "opeke" in svetlejšimi stoli izgleda elegantno in praznično.

majhna kuhinja design

Zložljiva miza varčuje s prostorom in njegova lesena površina mehča belino notranjosti in daje kuhinji prostor.

majhna kuhinja design

majhna kuhinja design

majhna kuhinja design

Vhodna dvorana

Vhodni prostor je premajhen, da se prilega garderobi v njej, tako da so bili oblikovalci obdelani z navadnim regalom in dve čevlji za čevlje. Ploščica "za opeko", poleg opravljanja dekorativnih funkcij, ščiti steno pred umazanijo, ki jo lahko naletimo z uličnih čevljev.

zasnovo hodnika z opečnim zidom

Visoka komoda ima odprto polico, v kateri lahko shranite različne stvari - ključe, rokavice. Bela vrata in stene dvorane vidno povečujejo.

design hodnika

Kopalnica

Prostor s tremi kvadratnimi metri je bil opremljen z odprtim tušem - pri sprejemu tuša je tla od brizganja lahko pokrita z zaveso, ki se giblje po tirnicah.

Umivalnik je majhen, v njej pa je postavljena omara za shranjevanje toaletnih izdelkov. Stene so pol-obrobljene z belo ploščico, nad-poslikane v turkizi. Črno-bela kletka na tleh, enaka kot v kuhinji, je položena diagonalno in daje dinamičnost.

kopalnica design s tuš kabino

Zasnova vogalnega enosobnega apartmaja 32 kvadratnih metrov. m.-1

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map