Lägenhet design 42 meter från CO: interiör

Lägenhet design 42 meter från CO: interiör

Designen av lägenheten, med en yta på 42 kvadratmeter, är gjord i skandinavisk stil, vilket kombinerar både enkelhet och en viss sofistikering. Dessutom är den lämplig för små lägenheter, eftersom färgerna och formerna visuellt bidrar till att öka lokalernas storlek.

Den huvudsakliga färgen i lägenheten är gråblå, det skapar en tyst bakgrund för vita möbler och ljusa dekorativa element. Varje lägenhet i lägenheten har flera funktionella områden enligt moderna krav på komfort.

planryvka lägenheter 42 meter

Sovrum-skåp 18,3 kvadratmeter. m.

I vardagsrummet finns det plats för att sova, filmshow, ett bekvämt arbetsområde, utformat för två personer, samt en plats för vila och läsning. Trefönsterfönster ger maximal dagsljus i rummet. Designers tog hand om kvällsbelysningen: ljuset är noga genomtänkt och innehåller många föremål. Förutom taket finns vägg- och golvljuskällor.

En speciell höjdpunkt i designen av lägenheten - utformningen av fotografier av väggen vid sängens huvud och nära gästsöppen. Svartvita bilder placeras genom trellis hängande metod. Så du kan hänga på väggen, inte bara familjebilder, utan också affischer, målningar eller speglar.

Mångfärgade arbetsstolar och ljusgul avföring istället för sängbord i närheten av sängen, förblir inredningen av rummet. Alla lokaler använde produkterna i det skandinaviska varumärket IKEA, billigt och snyggt, vilket medförde att projektets budget minskar.

Utformningen av sovrumskapet är 18,3 kvm. m.

Kök-vardagsrum 9,5 kvadratmeter. m.

Köket är indelat i tre olika zoner: Förutom det faktiska matlagningsområdet finns det också en lunch och ett gästrum.

köksdesign 9,5 kvm m. m.

köksdesign med soffa 9,5 kvadratmeter. m.

Matsalen består av ett vitt bord och samma stolstolar runt den. Mångfärgade stolpussar, lätta rätter och blomkrukor har samma roll som Arbetsstolar och ljusgula nattduksbord i sovrummet: De levar in i rummet. 

köksdesign 9,5 kvm m. m.

Balkong 3,3 kvadratmeter. m.

Designen av lägenheten på 42 meter var utformad så att området inte försvinner förgäves: Alla rum ska inte bara se snygga, utan också ha en funktionell last. Därför isolerades balkongen och omvandlades till en lounge-zon för resten av ägare och gäster.

design av balkongen med en plats att vila 3,3 kvadratmeter. m.

design av balkongen med en plats att vila 3,3 kvadratmeter. m.

Entréområdet är 9,7 kvm. m.

I entréområdet ordnade de ett omklädningsrum och lade ett stort byrå, så att det passade tillräckligt med saker.

interiör av korridoren

omklädningsrum i vita och blåtoner

 Badrum 4,6 kvm M. m.

badrumsdesign 4.6 kvm m. m.

badrumsdesign 4.6 kvm m. m.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

75 − 65 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map