Dekorativa celler +75 bilder av design och tillverkning idéer

Traditionellt används dekorativa celler i inredningen när det är nödvändigt att dekorera utrymmet i Provence. Men andra liknande inre riktningar kan också ha celler i inredningen som är fyllda med de mest oväntade sakerna.

Hur man använder och var man ska placera

Inredningen kommer att se mer elegant ut om du placerar en speciell cell i rummet. I ett sådant dekorativt element kan allting installeras inuti. I burarna sätta en hög med böcker, ljus, blommor. Ibland kan du se kristallskor, tidningsklipp, bollar och figurer av olika djur. Effekten av denna inredning är helt enkelt fantastisk. Det viktigaste är att välja cellens färg och fyllningen korrekt.

I sovrummet kan detta föremål läggas på sängbordet, vilket gör en liten lampa inuti. I vardagsrummet i cellerna ser du bra levande och konstgjorda blommor, figurer och fotografier.

Dekorativ bur på eldstaden i inredningen Openwork mönster med mönster Bur på en dekorativ eldstad Arrangemang av rosor Tegelvägg i interiören

I badrummet är buret nödvändigtvis dekorerat med ljus. Kan också fungera som en icke trivial hyllan för små handdukar och badtillbehör.

På korridoren kan ett sådant objekt dekoreras med band och krokar, vilket gör det till en slags hushållerska. Och på loggin i buret "planterar de" fåglarna, så att intrycket av deras eviga närvaro skapas.

Rosetter på en tvåfasad bur Piano i sovrummet Fågel på buret Eldstad fäktning med klocka Celler med inredning

Du kan placera fågeldekorationer på gatan. Till exempel, över en ingångsdörr, på en veranda, i en trädgård på ett träd eller på en lyktstolpe. Vilken vilodag som helst kan dekoreras på detta sätt. Vissa fans av inredningar klarar av att hänga dem även i kontor.

En personlig bil kan också dekoreras med en liten cell och sätta en luftfräschare inuti produkten. Det visar sig vara ganska original. Det viktigaste är att korrekt beräkna storleken så att dekorationen inte störa bilens körning.

Soffa vid fönstret

Vilka interiörstilar använder dessa produkter? De används på följande områden:

 • moderna;
 • Shebbie chic;
 • Nygotiska;
 • provence;
 • Art Deco;
 • Klassisk stil.

Om så önskas kan motsvarande modell kombineras med vilken som helst riktning i inredningen. I minimalism används exempelvis inte celler, men en liten och konsekvent produkt med en falsk fågel inuti kommer att ge en smak åt riktningen.

Bur med mönster Ljus på bordet Celler på fönstret Ett bricka med redskap Vase med rosor

Inredning i stil med Provence

Provence innebär användning av celler av ljustoner. Det klassiska inredningsobjektet i denna riktning ses med rosor, dekorerad med spets och andra blommor med känsliga färger.

Ett foto eller en figur av en kanin i en bur passar perfekt in i det övergripande utseendet på ett sovrum i denna stil. I köket kan denna dekoration innehålla köksredskap eller vinflaskor.

Dekorativa celler i Provence stil

Golvvarianter med inomhusplantor är en kompetent designkurs där det finns sådana dekorationer som massiva kistor, en eldstad eller andra stora detaljer.

Inredning av blommor Vitceller med rosor Stuckatur på väggen Celler på band Papegoja på kvisten

Provence stil betyder ett överflöd av ruches, snören och inredning på hyllor och väggar. Det är nödvändigt att noggrant utvärdera rymdens rymd med alla dessa detaljer, för att inte överbelasta det ännu mer. Eftersom cellen kommer att behöva locka mycket uppmärksamhet.

Fjärilar och krullar för Provence är också tillåtna. Ännu i kursen är torkade buketter, tyg och porslin. Även den gamla klockan i buret ser extra stor ut.

Boka på bordet

Provence använder inte stora celler av mörka färger. Det är också nödvändigt att undvika stora delar med kedjor och lås. Lämna den till gotisk, och för provence använd små burar med kompakt fyllning.

En annan sådan stil innebär att vissa regler följs. Boks med stavar bör inte prickas med monogram, det är bättre att välja något klassiskt, målade i pastellfärger.

Bilder ovanför sängen Spegel i soffan Bur med blommor Spegel på bordet Cage med rosor

Göra blommor och örter

Färdiga alternativ för dekoration är ofta dyra. Det är också billigt att arrangera en bur med egna händer. Det är värt att bara köpa allt du behöver i närmaste sybutik.

Om du redan har valt en cell för dekoration köper du följande element:

 • pärlor;
 • fjädrar;
 • Konstgjorda blommor;
 • tejp;
 • spetsar;
 • tråd;
 • Lim PVA.

En enkel uppsättning hjälper till att enkelt och snabbt dekorera produkten från stavarna. Skapa enkelt ett mönster av pärlor och blommor på banden, fixa dem med lim och passera sedan mellan stavarna. Sätt de största knopparna inuti buret. Använd ledning för att fästa elementen. Och från spets gör en skymning av baldakin.

Dekoration av dekorativa celler med blommor

Cellinredning ser alltid lyxig ut, om dess nyanser är i harmoni med interiörets allmänna färger. En ljusrosa bur ser bra ut i ett rum dominerat av neo-gotiska eller art deco. En mild blå version passar perfekt för provence.

Cellen kan också användas som en blomkruka om den planteras där gräs eller klättra växter. Du kan fästa ett bunt av torkade örter till det, så att huset är fyllt med fina dofter av fälten. Om lukten känns implicit, kommer lampan med aromoljor att lösa detta problem.

Inredning från grenar med blommor Mönster med löv Fjäril på buret Rosetter på kvistar Bur på bordet

Verkan av antiken

Finns det bara en modern cell? Var inte upprörd. Du kan måla den i vilken färg som helst, och för att ge effekten av antiken, gnugga några ställen med sandpapper.

En slarvig målmetod, där ytbeläggningen utförs av ojämna slag, bidrar också till att skapa denna snygga effekt. Ibland kan du med denna metod låta kanterna på cellen omaintas.

Dekorativa celler med effekten av antiken

Antikceller, i sig själva, kräver ingen speciell förfining, men det är mycket önskvärt att tänka över innehållet noggrant än i alla andra fall.

Det är möjligt att dekorera denna inredning på ett annat sätt. Det är nödvändigt att sätta en antik sak inne i cellen. Du kan också dekorera buret med vanliga rep med invecklade knutar.

Favoriter bland icke triviala fyllmedelprodukter är speglar, ljuskronor och juldekorationer. Cellen är en universell inredning. Dess fyllning kan ändras beroende på årstiderna eller kommande helgdagar.

Målning på en tegelvägg Klöver på brädorna Celler på vindrutan Korgstolar vid bordet Bordsdekoration

cell ljusstake

Mycket romantisk i inredningen ser ut som en ljusstakebur. Det görs enkelt. Inuti stavarna placera ljus av önskad nyans, höjd och tjocklek. Med denna cell i rummet kan du njuta av sitt ljus på kvällen.

Använd ljus i inredningen, glöm inte säkerheten. Höjden på buret ska vara sådan att ljusflammen inte rör rörets kupol. Det är inte heller möjligt att använda papper, tyg och liknande dekorationer. Förbudet gäller allt som lätt kan antändas.

cell ljusstake

Burljuset måste alltid vara av metall. Andra material kommer inte att klara ljusets värme och smälter.

Dekorativt ljus i en bur Ljusstakar i form av celler Ljusstakar med fåglar Fåglar på burar Ljus på står med burar

Gör cellerna själva

Det är helt möjligt att göra en dekorativ bur själv. Tabellen nedan visar de vanligaste typerna av hemlagade celler och material för dem:

typer material
Från plywood och metall Ett litet blad av plywood, lim, stavar eller skruvspettar, målar, dekorelement.
Av trä Styrofoam, träpinnar (till exempel kinesiska ätpinnar), lim, färger.
Av papper Kartong, limmade rör av papper, lim, sax.
Ut ur lådan och trasan Tyg, lådor, lim, dekorelement.

Dekorativ bur med egna händer

Förutom ovanstående metoder kan du komma med andra ovanliga typer av celler. De vinklar ut ur vinstocken som korgar, skärs av en enda bit av trä, blåser ut ur glaset. Ibland målar de bara på väggarna.

Cage på benen Nattgalen på toppen Inredning med band och rosor Bur med spets Tidskrift på buret

Från plywood och metall

En metallprodukt för dekoration skapas enligt följande algoritm:

 • Gör en ritning av den framtida cellen på papper;
 • Två identiska cirklar skapas från ledningen (botten och toppen);
 • Gör ytterligare två cirklar, som vi förbinder med mönster från tråden (mitten);
 • Kupolen är gjuten från tråden och överlagrar ritningen;
 • Skär basen av plywood, skär igenom hålen för stavar;
 • Bond designen.

Göra cirklar Vi böjer mönstren Vi gör ett bad Borra botten Vi samlar väggarna och kupolen

Inredningen av den mottagna produkten beror på ägarens fantasi. Blommor, band, broscher och rhinestones kommer att vara lämpliga här. En sådan cell är enkel att utföra, eftersom alla delar av tråden är vridna ihop. Dörren till buret är också gjord.

Dekorativ bur av plywood och metall

Av trä

Kinesiska ätpinnar är ett bra sätt att dekorera. De kan användas som stavar när man skapar en miniatyrcell. Om pinnarna är svåra att nå, kan de bytas ut med små spettar för canapés.

Samma skumunderlag kommer att tjäna som stöd för stavarna. Från kanten av basen måste du placera 5 mm och tryck hål där för framtida stänger. Du behöver inte bara sätta in pinnarna i hålen, utan fixa dem med lim. Då används kartongen för att skapa taket.

Nödvändiga material

Det sista steget - målning och dekoration. Många intressanta saker för inredning kan köpas på Ikea. Sådana djurfigurer som igelkottar, råttor, papegojor kommer också att vara ett perfekt tillskott till den hemgjorda fågelburet.

Vi lägger pinnarna i polystyren Montera locket Limpapp måla Vi limar blommor

Av papper

Av papper görs en sådan produkt genom att väga de limmade rören. Rören sys ihop, precis som när en vinstock är förenad med en korg. Den här cellen kommer att se snygg och ovanlig, om den är baserad på att ta sidor från olika tidskrifter. Ett enkelt sätt att skapa det här alternativet kan du se i videon nedan.

Dekorativa burar av papperBuntband på toppen Cage från tubules Blommor på kvistar Bur med en båge Ring på toppen

Ut ur lådan och trasan

Tyg och en låda - det är allt du behöver för att bli ägare till en fashionabel inredning. Lådans storlek väljs individuellt. Locket blir till en fyrkantig kupol av buret och de nödvändiga slitsarna görs i väggarna.

Pasta med tyget är det sista steget i cellens inredning. Därefter kan du dekorera produkten med rhinestones och pärlor för att matcha stilen "shebbie chic". Om tyget har blommigtryck, så kommer det här objektet att vara ett tillägg till huset i Provence stil.

Behöver du en dekorativ bur i inredningen? Naturligtvis kan denna produkt bli en av de viktigaste accenterna i inredningen, om dess utseende motsvarar den valda riktningen. Är det inte lättare att få en riktig fågel och köpa ett hus för henne? I den moderna världen har människor en sådan aktiv livsstil att det helt enkelt inte finns något sätt att ta hand om en levande fjädervärd varelse. Därför kan du använda ovanstående idéer om dekoration.

Celler med löv och fåglar Konstruktioner med en kupol Vit eleganta celler Bord med en skål vid sängen Ljus vid eldstaden

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 38 = 45

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map